Bericht 21 aug 2008, 21:29

Promotie op Greep uit de Schaduw

Afbeelding


Greep uit de Schaduw probeert op eerlijke en gelijke wijze samenwerking en vriendschappelijke banden tussen verschillende forums en websites te creëren.

Promotie van eigen forum of website op onze Portaal en/of hier een eigen forum? Mail naar mail@greepuitdeschaduw.nl of stuur mij een Privébericht bij lidmaatschap.
Kijk ook eens bij Promotie van Greep uit de Schaduw.
Vraag naar de mogelijkheden.Regels en uitleg

 • Wanneer Greep uit de Schaduw enkel bekent wordt gemaakt met een link, dan wordt er wederzijds met een link op het Portaal terug verwezen.

 • Wanneer Greep uit de Schaduw ruimte voor een promotie banner en beschrijving, (inclusief link) krijgt en een onderwerp, dan zal er ruimte vrijgegeven worden op het Portaal en een eigen forum bij Complotbroeders voor beschrijving, banner en link. Ook komt er een link bij dit onderwerp.
  Deze ruimtes zijn voor leden, niet-geregistreerden en zoekmachines te zien.


  Vraag naar de verdere en afwijkende mogelijkheden.

  Banner mag maximaal 150 (hoog) bij 400 (breed) Pixels zijn.

 • Het forum en/of website moet vanwege eerlijkheid actief en gevorderd zijn. Soms is er een uitzondering bij bijvoorbeeld Ere-leden of aan een eerder verrichtte dienst aan Greep uit de Schaduw.

 • De promotie blijft bij links, beschrijving en een banner. Leden van Greep uit de Schaduw ronselen en informatie overnemen wordt niet op prijs gesteld. Bij schending hier van worden alle contacten verbroken. Tevens zal de internetprovider gewaarschuwd worden. Greep uit de Schaduw is een eigen domein en staat wettelijk geregistreerd.
  Wanneer de beheerder hier een lid is, dan zal deze verbannen worden.
  Greep uit de Schaduw leeft dit uiteraard zelf ook na.

 • Onze informatie mag verder niet gewijzigd of verwijderen worden zonder onze toestemming. Greep uit de Schaduw controleert of de afspraken nagekomen worden en de links blijven werken. Wanneer dit niet meer het geval is wordt partnerschap verbroken.